Олександр Беницький

Уже кілька років я використовую KaffeLogic у своїй роботі, і можу впевнено сказати — це один із найточніших і найзручніших семпл-ростерів, з яким я коли-небудь працював. На сьогодні ми вже намотали понад 330 годин роботи, і ростер продовжує стабільно показувати відмінні результати.

Христина Гавриш

Krystyna Havrysh

15 років назад я не вірила в такі рішення. Бо, кава яка заходила в країну була мʼяко кажучи так собі за якістю. Сьогодні, коли є можливість привести будь який лот під чемпіонати або просто обрати будь-яку цікаву каву, виникає потреба в семпл ростерах. Kaffeelogic – дуже зручне і просте рішення для профілювання та виведення профілю, а також Обсмажки дорогої кави. Коли цього року на світові чемпіонати взяли Link – це показник, що світ прагне спрощення та легкості і саме ці ростери в цьому найкращі.

ДЛЯ ЧЕМПІОНАТІВ

Мет Вітман став чемпіоном, коли використовував Kaffelogic для обсмажування кави на світовому чемпіонаті з ручного заварювання.

ДЛЯ РОСТЕРЕНЬ

Обсмажуйте зразки вашої кави одночасно у багатьох профілях та шукайте ідеальний – для піку смако-ароматичних характеристик.

ДЛЯ ДОМУ

Nano 7 ідеально пасує до вашого зайнятого життя і будь-якої кухні. Наш ростер дозволить вам приготувати каву, яку можна споживати одразу.

Робота з профілями та моніторинг

KAFFELOGIC STUDIO Сучасне програмне забезпечення для редагування профілів дозволяє експериментувати та винаходити найкращий спосіб смаження конкретної кави. І коли ви знайдете ідеальний профіль, ви можете експортувати його у формати Artisan, Cropster та Sonofresco ™. Ми також пропонуємо перевірені профілі для кави різної щільності, які допоможуть зорієнтуватися як поводитись з новим лотом. Спеціальні профілі Ready to Drink […]

Використовуйте в лабораторії

Профілювання Використовуючи Kaffelogic Nano 7, ви не тільки можете обсмажувати зразки для капінгу, у вас є можливість дослідити, як кава поводиться на різних профілях і які аспекти обсмажки потрібно відрегулювати, щоб отримати максимум аромату та смаку. Система може працювати як кондукційний барабанний ростер, або як конвекційний, завдяки тонким налаштуванням потоку повітря. Після моделювання профілю ви […]