Уже кілька років я використовую KaffeLogic у своїй роботі, і можу впевнено сказати — це один із найточніших і найзручніших семпл-ростерів, з яким я коли-небудь працював. На сьогодні ми вже намотали понад 330 годин роботи, і ростер продовжує стабільно показувати відмінні результати.
15 років назад я не вірила в такі рішення. Бо, кава яка заходила в країну була мʼяко кажучи так собі за якістю. Сьогодні, коли є можливість привести будь який лот під чемпіонати або просто обрати будь-яку цікаву каву, виникає потреба в семпл ростерах. Kaffeelogic – дуже зручне і просте рішення для профілювання та виведення профілю, а також Обсмажки дорогої кави. Коли цього року на світові чемпіонати взяли Link – це показник, що світ прагне спрощення та легкості і саме ці ростери в цьому найкращі.
Використовуючи Kaffelogic Studio ви надаєте можливість вашим учням відчути як зміни профайлу впливають на резльутат обсмажки.
Мет Вітман став чемпіоном, коли використовував Kaffelogic для обсмажування кави на світовому чемпіонаті з ручного заварювання.
Обсмажуйте каву для ваших клієнтів на замовлення одним натиском кнопки. Поки клієнт п’є свою каву, його зерно обсмажується.
Обсмажуйте зразки за вимогою та надсилайте своїм клієнтам готові профілі Kaffelogic для кави, яку ви продаєте.
Обсмажуйте зразки вашої кави одночасно у багатьох профілях та шукайте ідеальний – для піку смако-ароматичних характеристик.
Nano 7 ідеально пасує до вашого зайнятого життя і будь-якої кухні. Наш ростер дозволить вам приготувати каву, яку можна споживати одразу.
KAFFELOGIC STUDIO Сучасне програмне забезпечення для редагування профілів дозволяє експериментувати та винаходити найкращий спосіб смаження конкретної кави. І коли ви знайдете ідеальний профіль, ви можете експортувати його у формати Artisan, Cropster та Sonofresco ™. Ми також пропонуємо перевірені профілі для кави різної щільності, які допоможуть зорієнтуватися як поводитись з новим лотом. Спеціальні профілі Ready to Drink […]
Профілювання Використовуючи Kaffelogic Nano 7, ви не тільки можете обсмажувати зразки для капінгу, у вас є можливість дослідити, як кава поводиться на різних профілях і які аспекти обсмажки потрібно відрегулювати, щоб отримати максимум аромату та смаку. Система може працювати як кондукційний барабанний ростер, або як конвекційний, завдяки тонким налаштуванням потоку повітря. Після моделювання профілю ви […]
- 1
- 2